Saltvandsspray - hvad er det?

Navnet saltvandsspray er faktisk ret misvisende. Saltvandsspray indeholder IKKE saltvand, men navnet er derimod en beskrivelse af den effekt, denne spray giver til dit hår. Effekten af et par ture i vandet efterfulgt af sol i håret. Altså "The Beach Look". 

Hvad er saltvandsspray? 

Saltvands spray er en spray til styling eller pre-styling indeholdende plejende ingredienser. Som nævnt ovenfor indeholder denne type spray altså ikke saltvand som vi kender det fra havet. Dog benytter nogle spray salt, mens andre bruger ingredienser, der giver samme effekt. Har du tørt hår, vil det være en fordel at bruge saltvandsspray, der er fugtende. Her kunne man med fordel bruge hårolie inden sprayen. Du kan læse mere om hårolie her

Hvordan bruger jeg saltvandsspray? 

Du sprayer saltvandsspray i håndklædetørt hår og bruger en føntørrer til at tørre håret. Brug fingrene til at rede håret ud, så du får et lettere pjusket look. Hvis du har lidt kortere hår, kan du med fordel bruge sprayen til at give fylde og hold. Saltvandsspray giver håret lidt stivhed, der gør håret nemt at style. Hvis du i løbet af dagen føler, at dit hår er faldet lidt sammen, så kan du også her bruge lidt saltvandsspray til at give nyt liv til din frisure.   

Hvilken saltvandsspray skal jeg vælge? 

Der er forskellige muligheder inden for saltvandsspray. Hvis du har tørt hår, skal du bruge en plejende spray. Hvilken du skal vælge afhænger helt af, hvilken og hvor stor effekt du vil have. 

Du finder vores udvalg af saltvandsspray her

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.