Tørshampoo - spar tid i hverdagen

Tørshampoo er langt fra en ny opfindelse. Det har eksisteret i flere år, men er i de seneste år blevet mere og mere populært. Det skyldes måske, at det er et godt alternativ til den daglige hårvask. I en travl hverdag, er det med at finde de små ting, der sparer tid og gør dagen lidt lettere. 

Hvad er tørshampoo? 

Tørshampoo er et produkt, der fjerner olie, snavs og fedt fra håret uden brug af vand. Du kan altså "vaske hår" uden at skulle i bad - eller have hårtørre og glattejern frem. Kort sagt, du sparer en hulens masse tid. 

Er det en god idé at bruge tørshampoo? 

Vores holdning er helt klart, at det kan være et godt alternativ til hårvasken. Det kan dog ikke erstatte den dybdegående hårvask, hvor al overskydende olie, snavs og fedt fjernes. Men som alternativ i en travl hverdag, på en festival eller når du føler, at dit hår er blevet fedtet. Der er flere egenskaber i tørshampoo, der gør den god. Det er bl.a., at den: Giver volumen, giver friskhed, renser håret og giver håret en dejlig duft. 

Dog er det vigtigt at understrege, at det altså ikke er en erstatning for din brug af hårvask/shampoo/conditioner. Tørshampoo kan nemlig slide på håret og give grobund for tør hovedbund. 

Hvordan bruger jeg tørshampoo? 

Du kan bruge tørshampoo på forskellige måde. Enten i hele håret eller en del af håret. Som navnet antyder, bruger tørshampoo i tørt hår. Du skal sørge for, at opdele håret godt og spraye tørshampoo helt ind til hårrødderne. Du sprayer med en afstand af 15-20 cm. Lad derefter shampooen virke i 2-4 minutter og masser det ind i hovedbund og hår. Du afslutter med hårbørsten eller en kold hårtørre for at give håret volumen.
Husk; i dette tilfælde, er det bedre at starte med lidt og så supplere, hvis der er brug for mere. Hvis du sprayer for tæt eller for meget, kan det godt få et kridtet konsistens og være svær at fordele. 

Hvilken tørshampoo skal jeg vælge? 

Der er flere muligheder, når du skal vælge tørshampoo. Tørshampoo kan være rensende og fungerer som alternativ til en enkelt hårvask. Den kan også være mere stylingorienteret og bruges som stylingmousse. Du finder vores udvalg af tørshampoo her

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.